SPECIALIST PÅ VOLVO I ÅKERSBERGA

-

-

Vi håller oss uppdaterade Dagens bilar är komplicerade och avancerad elektronik sköter i stort sett alla funktioner. För att hålla oss uppdaterade går vi kontinuerligt på vidareutbildningar och kurser. Eftersom vi enbart jobbar med Volvo samlar vi hela tiden på oss kunskaper om just detta märke.

Våra specialistkunskaper och erfarenheter använder vi bl a för att ge våra kunder väl underbyggda kostnadsförslag och korrekt utförda arbeten.

Hos oss kan du betala med CarPay. Om du vill kan du dela upp betalningen på 4 månader med CarPay-kortet, utan ränta och avgifter.

Vi erbjuder kunder som bokar service eller byter vindruta servicehyrbil till förmånligt pris och gratis lånecykel. Bokas i samband med service. I kundmottagningen bjuder vi på gratis kaffe och WiFi.
 


 
 
 
 
 
Service, reparationer och underhåll Lika viktigt som att ha rätt utbildning är det att ha rätt utrustning. Vi investerar kontinuerligt för att hålla vår anläggning modern och har den senaste serviceutrustningen för Volvos personbilar, d v s alla de instrument som krävs för att göra effektiva jobb på rätt sätt, både när det gäller felsökningar, programuppdateringar och mekaniska arbeten.

Förutom traditionell service och underhåll utför vi även garantiarbeten, reparationer, AC-service och 4-hjulsinställningar.

AC-service
Vid service av din bils air condition tömmer vi systemet på kylmedel samt vakuumsuger AC-systemet i syfte att avfukta systemet och finna ev läckage. Vi avslutar med påfyllning av kylmedel, olja och spårmedel.

4-hjulsinställningar
Med våra precisa instrument mäter vi upp och justerar vinklarna så att bilens samtliga hjul ställs enligt modellens specifikationer, och du slipper få snedslitna däck. Tillsammans med rätt lufttryck i däcken spar du också bränsle.