VOLVO NÄRSERVICE ÅKERSBERGA

--

 

--

 
Vi uppfyller Volvo global standards of competence Dagens bilar är komplicerade och avancerad elektronik sköter i stort sett alla funktioner. För att hålla oss uppdaterade går vi kontinuerligt på vidareutbildningar och kurser. Eftersom vi enbart jobbar med Volvo samlar vi hela tiden på oss kunskaper om just detta märke.

Våra specialistkunskaper och erfarenheter använder vi bl a för att ge våra kunder väl underbyggda kostnadsförslag och korrekt utförda arbeten. Som Volvo Närserviceanläggning har vi alltid tillgång till den senaste informationen om olika Volvomodeller. Det krävs också att vi uppfyller "Volvo global standards of competence".

Hos oss kan du betala med Volvokort. Om du vill kan du dela upp betalningen på 4 månader med Volvokortet, utan ränta och avgifter. Vi hjälper dig med ansökan i butiken.

Vi erbjuder kunder som bokar service eller byter vindruta servicehyrbil till förmånligt pris och gratis lånecykel. Bokas i samband med service. I kundmottagningen bjuder vi på gratis kaffe och WiFi.
 


 
 
 
 
 
Service, reparationer och underhåll Lika viktigt som att ha rätt utbildning är det att ha rätt utrustning. Vi investerar kontinuerligt för att hålla vår anläggning modern och har den senaste serviceutrustningen för Volvos personbilar, d v s alla de instrument som krävs för att göra effektiva jobb på rätt sätt, både när det gäller felsökningar, programuppdateringar och mekaniska arbeten.

Förutom traditionell service och underhåll utför vi även garantiarbeten, reparationer, AC-service och 4-hjulsinställningar. Vi arbetar naturligtvis endast med Volvo Originaldelar.

AC-service
Vid service av din bils air condition tömmer vi systemet på kylmedel samt vakuumsuger AC-systemet i syfte att avfukta systemet och finna ev läckage. Vi avslutar med påfyllning av kylmedel, olja och spårmedel.

4-hjulsinställningar
Med våra precisa instrument mäter vi upp och justerar vinklarna så att bilens samtliga hjul ställs enligt modellens specifikationer, och du slipper få snedslitna däck. Tillsammans med rätt lufttryck i däcken spar du också bränsle.

Polestar Performance
Åtgärdspaketet optimerar effekten och vridmomentet i din Volvo, det gör bilen piggare och roligare att köra och ökar säkerheten när du behöver extra prestanda, t ex vid omkörningar, utan ökad bränsleförbrukning.

Här kan du se Volvos lista på vilka serviceintervall som gäller för de olika personbilarna.
 
Kom gärna till oss om du har ett Rikstäckande eller Bilia serviceavtal Autonoma är auktoriserad att utföra Volvo originalservice vilket innebär att du med Rikstäckande eller Bilia serviceavtal kan boka in din Volvo hos oss, både för akuta reparationer och för tillsyn vid ordinarie serviceintervall. 
Volvo originaldelar hjälper din bil att bibehålla sin säkerhet, värde och prestanda Självklart använder vi bara pålitliga Volvo originaldelar för ge din bil de bästa förutsättningarna till bibehållen prestanda och säkerhet.

Volvo Original Service
Med Volvo Original Service kan du vara säker på att kunna hålla din Volvo i bästa möjliga skick i många år, dessutom till ett pris som är lägre än många tror.

När du gör Volvo Original Service och har bilen försäkrad hos Volvia förlängs under de flesta omständigheter din maskinskadeförsäkring från 10 000 till 15 000 mil per år.

Läs mer om Volvo Originalservice
Läs mer om förlängd maskinskadeförsäkring

Volvo Serviceavtal
Med Volvo Serviceavtal betalar du en fast kostnad per månad.
Enkelt och utan överraskningar.

Läs mer om Volvo Serviceavtal


 
 
Volvo Assistans Vi vill uppmärksamma dig på Volvo Assistans, en av marknadens absolut starkaste assistanslösningar som ingår gratis under tre års tid i alla nya Volvobilar. Efter att din Volvo fyllt tre år förlängs Volvo Assistans med ett år kostnadsfritt varje gång du utför en originalservice enligt Volvos rekommenderade serviceprogram hos oss eller någon annan auktoriserad Volvoverkstad. Förlängningen sker automatiskt fram till dess att din Volvo fyller tio år.

För hjälp i Sverige: 020-55 55 66
För hjälp utomlands: +46 31 518 335

 
Läs mer om Volvo Assistans här

Har du frågor om vad vi kan hjälpa dig med i ditt skadeärende, kontakta oss på 08-540 206 04 eller maila till oss på info@autonoma.se
 


 
 
Kostnadsfri förlängning av Volvo Assistans och gratis program-uppdatering vid service Volvo Assistans
I nya Volvobilar ingår tre års fri Volvo Assistans. Det innebär att du får hjälp så fort du får problem med din bil. Hos oss får du kostnadsfri förlängning av Volvo Assistans om din Volvo inte är äldre än tio år, samt fria uppdateringar till den senaste mjukvaran för din bil när du servar den hos oss.

Läs mer om Volvo Assistans

Volvo Service 2.0
För i din Volvo finns en mängd datorer som styr allt från bränsle­insprutningen till fönsterhissarna. En uppdaterad mjukvara optimerar bilens funktioner – och din kör­upplevelse. Erbjudandet gäller alla Volvomodeller från årsmodell 1999 och framåt, förutom Volvo C70, S/V40-04 samt XC/V70-00.

Läs mer om Volvo Service 2.0
 
Personlig servicetekniker (PST)
Personlig servicetekniker (PST)Vi har en personlig servicetekniker - Mattias Jacobsson.
Mattias når du på telefon eller e-post.


08-550 029 14
mattias.jacobsson@autonoma.se