SPECIALIST PÅ VOLVO I ÅKERSBERGA

SEMESTERSTÄNGT

Vi stänger för semester v. 29, 30 och 31.

SEMESTER

Vi stänger för semester från och med den 13/7 och öppnar igen den 5/8.

SEMESTER

Vi stänger för semester från och med den 13/7 och öppnar igen den 5/8.

SEMESTERSTÄNGT

Vi stänger för semester v. 29, 30 och 31.
Däck som passar din körstil och din Volvo Hos oss finner du säsongens däck och fälgar av ledande fabrikat i olika prisklasser. Vi vet vilken kombination som ger din Volvo de köregenskaper du önskar, så fråga oss gärna om råd. Vi utför också balansering och 4-hjulsinställningar.

Vad säger lagen?
Lagen kräver ett mönsterdjup på minst 1,6 mm på sommardäck och 3 mm på vinterdäck  men är i praktiken slut vid 3 mm respektive 5 mm.

Krav på vinterdäck 1 december–31 mars om det råder vinterväglag.

Läs mer om fordonsregler för däck hos
Transportstyrelsen.

Med CarPay kan du betala ett däck i månaden, utan ränta och avgifter. Vi hjälper dig med ansökan i butiken!
 
 
 
 
 
Däckhotell - mycket mer än förvaring. Endast 1250 kr / säsong För att underlätta ditt bilägande erbjuder vi också däckhotell. Vi rengör effektivt dina däck och fälgar, det är viktigt för däckens hållbarhet och livslängd att de hålls rena från smuts och lösningsmedel. Mönsterdjupet och däckens kondition kontrolleras. Om däcken är utslitna meddelar vi dig detta.

Hjulen förvaras svalt, torrt och mörkt hos oss. Naturligtvis sköter vi även hjulskiftet åt dig. Välj själv om du vill ta en fika och vänta under tiden vi byter dina hjul, eller om du vill lämna bilen hos oss och återkomma på kvällen.


 
 
4-hjulsinställning Korrekt inställning av fordonets hjulvinklar spar däcken och ger dig en bekvämare och säkrare bilfärd. Med våra precisa instrument mäter vi upp och justerar vinklarna enligt bilmodellens specifikationer så att du slipper få snedslitna däck. Rullmotståndet minskar och tillsammans med rätt lufttryck i däcken spar du också bränsle. 
Vi rekommenderar åtgärden i samband med däckbyte höst och vår.