SPECIALIST PÅ VOLVO I ÅKERSBERGA

SEMESTERSTÄNGT

Vi stänger för semester v. 29, 30 och 31.

SEMESTER

Vi stänger för semester från och med den 13/7 och öppnar igen den 5/8.

SEMESTER

Vi stänger för semester från och med den 13/7 och öppnar igen den 5/8.

SEMESTERSTÄNGT

Vi stänger för semester v. 29, 30 och 31.
Autonoma ägs och drivs av Peter Skantz (delägare sedan 2002) och Peter Groth som har arbetat på Autonoma sedan 1983 (delägare sedan 1988).


I samarbete med:
Vi ansvarar för service, underhåll och reparationer på din Volvo Autonoma har servat och reparerat Volvos personbilar i Åkersberga sedan 1968. Trettio år senare, 1998, flyttade vi in i egna lokaler på Smedbyvägen 3 i Smedby industriområde.

Hos Autonoma lämnar du din Volvo för service och reparation. Vi erbjuder däckhotell. Företaget har idag åtta rutinerade medarbetare, samtliga anställda före 2006.

För att ge dig bästa service har vi duktiga samarbetspartners, bl a för reservdelar, leveranser och renhållning. Vi säljer ABNET miljövänliga rengöringsprodukter samt är medlem i MRF.

Vill du veta vad vi kan göra för dig eller företagets fordonspark eller har du förslag på förbättringar?

Välkommen in, slå en signal eller maila.

Peter Groth, VD och marknadsansvarig
peter.groth@autonoma.se
Tel 08-540 206 04
 
 
 
 
Vi värnar om miljön De allra flesta av oss som jobbar på Autonoma bor och har våra familjer i Åkersberga. Att ta ansvar för vår närmiljö i det dagliga arbetet är självklart för oss.

Vi sorterar allt avfall och tar miljöansvar på arbetsplatsen. I samarbete med Suez Environnement (f d SITA) ser vi till att vårt avfall går till återvinning/energiutvinning. Suez Environnement verkar för att möta framtidens utmaningar med begränsade naturresurser. Tillsammans ser vi även till att den del som klassas som miljöfarligt avfall (t ex batterier och oljor) tas om hand på rätt sätt. Denna avfallshantering rapporteras kontinuerligt till oss via listor.

Vår fastighet är utrustad med en effektiv bergvärmeanläggning som är ett mer miljövänligt alternativ än den tidigare oljeuppvärmningen.