VOLVO NÄRSERVICE ÅKERSBERGA

--

 

--

 
Välkommen in i vår butik med reservdelar och tillbehör Autonoma erbjuder Volvoägare närhet och trygghet genom en kompetent och personlig service. För dig som mekar själv har vi en reservdelsbutik dit vi får beställda varor två gånger om dagen. Kontakta oss så beställer vi hem det du behöver när det gäller Volvo originaldelar eller produkter från Volvo och Bilia. 

I vår tillbehörsavdelning finner du bl a säsongens däck, fälgar, bas- och kampanjvaror. Betala gärna med Volvokort och dela upp betalningen på fyra månader räntefritt om du vill.

Oftast är det Lasse Holmgren som du möter i kundmottagningen. Lasse har ett genuint bilintresse och koll på det mesta. Han har jobbat hos oss sedan 2006 och har ett långt förflutet i branschen.

Har du frågor om vad vi kan hjälpa dig med,
kontakta oss på tel 08-540 206 04 eller
maila till oss på info@autonoma.se
 
 
 
 
Volvokortet ger dig allt på ett kort! Med ett Volvokort kan du samla alla bilutgifter på en enda räkning som du betalar månadsvis: Drivmedel, parkering, försäkring, reparationer, service, reservdelar och annat.

När du betalar hos oss eller i Volvohandelns butiker kan du dela upp köpet på fyra månader utan kostnader för ränta eller avgifter. Vill du betala på längre tid kan du använda din kortkredit.

Vi hjälper gärna till med ansökan i butiken. Du kan också ansöka om Volvokort direkt på webben.

Läs mer om Volvokort och vad Volvia Försäkring kan erbjuda dig.
Ansök om Volvokort via nätet

OBS! Länken till Volvokort/Volvofinans sida har också anmälan om du behöver spärra ditt kort.